zondag 29 januari 2006

Ramptoerisme

Het fenomeen ramptoerisme is mij natuurlijk volledig onbekend. Is eindelijk ons dorp op het 20.00 journaal dan ga ik heus niet vooraan staan om daar foto's van te maken. De herkomst van deze foto's is mij dus onbekend, wel zijn ze gemaakt met mijn Olympus. Dat de foto's het Blokker filiaal betreffen berust geheel op toeval.

zaterdag 28 januari 2006

BRAND!!!!!!

Zaterdagmorgen dan heb ik van die vaste dingen: naar de bakker, slager en dan naar het park om een uurtje te voetballen met andere gekken. Zo ook vanmorgen, wil ik linksaf met de auto richting slager, dan staat daar iemand druk te gebaren. Iemand met een politiepak aan. De weg is afgesloten want er is brand. Voor zover ik kan zien is de hele straat versperd door fout geparkeerde brandweervoertuigen. Voor zover ik kan zien: er hangt een behoorlijke rookwalm in de straat. Ik besluit dit keer de slager over te slaan want dubbel gerookte worst lijkt me geen culinair verantwoord hoogstandje. Het voetballen gaat wel door want de rook gaat de andere kant op (richting het westen).
Vanmiddag ben ik toch even wezen kijken, een van de verplichtingen die een weblog met zich mee brengt. De straat is nog steeds afgezet. Omstanders vertellen dat de brand om 05.30 is veroorzaakt door een inbreker in het Blokker filiaal.

dinsdag 17 januari 2006

Z-spoor

Vanavond hier een vergadering gehouden van de Z-spoor modulegroep, en wel de afdeling Noord Holland. Waarover het dan ging? Wel of geen blokbeveiliging, bananenstekkers of andere stekkers.

(Foto: de testomgeving van Stefaan. Ja, de schakeling werkte bijna naar behoren.)

vrijdag 6 januari 2006

Do not park in driveway

Dat geldt natuurlijk niet voor de bezitters van een Rolls.

maandag 2 januari 2006

In en uit in 2006

Op het racebaanweblogdinges (zie links) staat vandaag:

In en Uit in 2006
posted by Damduin @ 1/02/2006 11:30:00 AM (8) Reactiez
Uit: Gulf Kleuren
In : Red Bull Kleuren
Uit: F1
In : Rally Raid
Uit: Harde Slepers
In : Zachte Slepers
Uit: Harde Plasser Foto's
In : Zachte Plasser Foto's
Uit: 1:32 Aluminium velgen
In : 1:32 Carbon Velgen met spinners


Onze aanvulling op deze lijst heeft helaas weinig met racebanen te maken:

Uit: kiezen
In: gapende gaten

Ninco Supra tuning



Op Slottrack.com vragen ze wat voor motor er in een Supra tuning zit. Fototijd dus (nee, geen Nikon), zodat ik de foto's op slottrack kan deeplinken.......